Tuggar på

Det har gått en månad sedan förra posten. Jag har följt Trainingpeaks och belastat med den rekommenderade mängden. Denna veckan var den första med lite förhöjd mängd. Det känns rätt. Jag är förvånad över hur pricksäkert systemet är och även om startveckorna känns lite bleka så har de helt säkert behövts.

Maten/vikten är ju den största pucken och där går det lite trögare. Efter nästan 3 veckor slirade jag av en bra streak och sedan dess har det varit lite si och så. Absolut inte katastrof men nu gäller det att komma tillbaka. Har kört 18 timmar fasta, 6 timmar ätfönster och det mår jag bra av. Inte minst mår min lite känsliga mage/tarm bra av denna regim. Varför det är så svårt att då bara följa det man vet är bra och funkar bra är fortfarande en gåta. Det är som att jag vill misslyckas.

9 veckor till Aktivitus Trail SM och det finns massor att jobba på fram tills dess. Jag är inte orolig för själva träningen faktiskt men jag behöver fokusera på kosten för att komma ned tillräckligt i vikt.

Testar nya skor. Altra Lone Peak. Noll drop så jag tänkte köra var tredje pass i dem och se hur det går. Initialt känns de bra och väldigt annorlunda än mina Salomon.

Kort denna gång. Over.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.