Ultraspire Ribos

Kanske väl tidigt det ett testresultat efter endast 3 timmars löpning men denna väst känns så fantastisk att jag tvivlar på att jag kommer att tycka annorlunda när jag sprungit mer med den.

Inför UTMB monterade jag flaskhållare i sidofickorna på min Salomonrygga vilket ledde till rekordstora och smärtsamma skavsår på ryggen. Det var således inte ”bara” att modifiera från vätskeblåsa till flaskor och jag föredrar flaskor.

Efter ett kort googlande hittade jag Ultraspire och deras Ribos. Lite tur hade jag också att Runners corner hade utförsäljning på den och tack vare supersnabb leverans var den plötsligt i min hand. Ett rejält tekniskt pass på nästan 3 timmar i dag undanröjer varje tvivel om att detta är ett stort steg i rätt riktning. Flaskornas placering är fenomenal och västen är bekväm som bara den. Flaskorna märks knappt, är lätta att nå och sätta tillbaka. Västen har ett stort antal fickor och smarta finesser. I like a lot. En gummisnodd bak på flaskhållarna gör att man kan förvara en jacka där. Behöver man plats för mer prylar så får man nog leta efter något mer ryggsäckslikt.

Jag rekommenderar denna väst starkt till den som gillar att springa med flaskor, vill ha plats för mobilen, energi, salttabletter, buff/mössa, handskar och eventuellt vindjacka.

—UPDATE—

Snart har jag haft denna i 3 månader och känslan kvarstår. Använder oftast bara en flaska för turer kring 2 timmar och kan då stoppa vindjackan i flaskhållare nr 2. Fina grejer.

4.5 / 5 stars     

En kommentar till “Ultraspire Ribos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.