Ultra-utflykt

Efter ett välkommet förslag från Erik bestämde vi för ett par veckor sedan att vi skulle springa Skatås-Borås på två dagar med övernattning i Hindås. Till min stora glädje var förslaget att göra detta på måndag och tisdag vilket passar mitt schema bättre än något annat. Dag ett bjöd vildmarksleden på fin-fin löpning i blöt terräng och såphala spångar(spänger?). Erik lyckades slinta i hög fart och blev hängande runt en björk till alla andras munterhet. Väl framme i Hindås var vi rejält sugna på energi och i väntan på skjuts till vårt boende hängde vi i ICA-butikens entré mumsandes sallad och sjungades julvisor.

Aita, vår logi-värd kom och hämtade oss till sin gård där det bjöds på varm dusch, strålande vegetarisk mat och gott snack.

Dag två bjöd knalleleden på ett ännu bättre väder och många höjdmeter. Till slut nådde vi Borås och tågstationen som var vårt slutmål. Jag kände att jag egentligen inte hade tillräckligt med mil i benen för att genomföra dessa två dagar men det fick passera.

Jag är verkligen tacksam för att jag har så fina vänner att kunna göra sånt här tok med. Det är roligare att vara vrickade tillsammans.

En kommentar till “Ultra-utflykt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.