Tävlingsplaner 2023

I år blir det bara tävlingar på hemmaplan. Som tur är finns det bra tävlingar som inte kräver resa för mig. Målet för 2023 är att komma i bra löpform vilket innebär både träningsvolym och viktkontroll. Mer om detta senare. Nu tävlingsplanerna.

23 januari: Sandsjöbacka Trail 90km – Anmäld!

Lopp på kända stigar. Starten går på Tjolöholm slott. Jag är förmodligen den som bor närmast starten. Formen kommer inte att vara jättebra men ungefär i paritet med den jag hade på Sätila Trail i höstas. Jag kommer att springa med Jerry och vi kommer att ha samma ”lågpuls-taktik” som jag använde på Sätila.

27 maj: BUM 88km – Anmäld!

Borås Ultramaraton från Skatås till Borås. Ganska snabb bana. Här har jag både goda och dåliga erfarenheter, allt från DNF på grund av megakramp till bra känsla och målgång med ett leende. När detta lopp gick i en 100 miles version sprang jag den och det var det jobbigaste lopp jag varit med i.
16 veckor mellan Sandsjöbacka och BUM så det borde verkligen gå att komma både upp i form och ned en del i vikt.

3-6 Augusti: HUB 200 miles – Anmäld!

Episkt långt och längs min hemmakust. Banan passerar faktiskt bara 100m från mitt hem. Jag har nog bara sprungit 20% av banan innan så det skall bli spännande att se mycket nytt. 200 miles är mycket, mycket längre än 100 miles så mycket förstår jag.
10 veckor mellan BUM och HUB.

3-5 november: Kullamannen 100 miles – Anmäld!

Nytt lopp för mig. Kul att det i och med detta ändå blir ett UTMB-lopp för mig i år.
13 veckor mellan HUB och Kullamannen.


2023 Hey Ho – Let’s go!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.