4 veckor till race

Ja nu börjar det närma sig. TDG-starten är inte långt borta och formen behöver putsas till lite. Träningsmängden har varit katastrofal när det gäller löpning men den generella formen är det inget fel på. Jag har varit aktiv, paddlat mycket, mår bra och är inte skadad. Det skall bli intressant att se vad jag kan göra med tiden som är kvar.

Igår lurade Jerry och Erik med mig på ett backpass i Hobo Hill. Det känns idag. Jerry är i tydligt bättre skick än mig och jag fick slita som ett djur för att hänga med. Det var inte mycket till konversation från min sida under de två timmar vi harvade i backen. Vi fick nog ihop 1300-1400hm.

Sköter jag nu bara kost, sömn och träning bra i veckorna som kommer så vet jag att underverk är möjligt. Grundformen finns utan tvekan.

TDG ter sig fortfarande som ett ofattbart spöke. Med tanke på hur oförskämt fräsch jag kände mig efter halva UTMB i fjol och hur fullständigt utpumpad jag var efter målgång känns en tävling som är mer än dubbelt så lång svår att få grepp om.

Into the void.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.