Det blir TDG !

Ja i dag vid lunchtid kom beskedet att både jag och Jerry får var sin plats i TDG i september. Det känns skönt med beskedet som för min del inte var speciallt överraskande men för Jerry såg det betydligt mer osäkert ut. Nu har i alla fall båda startplats och det skall bli en glädje att förbereda sig inför detta. Jag hoppas på många långa pass tillsammans med Jerry och gärna med andra. Det blir nog träning som vanligt men med riktigt långa pass insprängda. I maj har jag två ultralopp redan och jag hoppas kunna hålla volymen uppe fram tills dess. TDG är fasansfullt, underbart och nästan komiskt långt. Love it!

4 reaktioner till “Det blir TDG !”

  1. Gratulerar till platsen på TDG!! Det är verkligen ett helt unikt och fantastiskt lopp och äventyr som väntar. Tveka inte att höra av dig om du vill ha praktiska tips om banan eller annat. Jag hade själv ovärderlig hjälp av Stefan Andreazolli som sprang TDG 2012 innan loppet.

    Mbh,

    Peter

  2. Grattis! Kul att få med en kompis. Det skedde ett visst mått av ökning på svenskanmälningar sista dagarna vilket ledde till att antalet platser för svenskar gick upp. Bra, va? Har nån av er förresten fått bekräftelsemail från tävlingsledningen? Jag har inte sett nåt, är ivrig på att få betala.

    1. Jag reggar mig gärna men dit jag kommer verkar man behöva en kod. Och det har jag ingen. Skulle man fått det i ett mail måntro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.