Dagen före starten

Imorgon smäller det. Starten är plaerad till 18:30. Arrangörerna har via SMS, Facebook och Twitter varnat för kalla, blöta och blåsiga förhållanden på hög höjd. Vi kommer att få uppleva mer snö och mer kyla än i fjol. Detta har jag inget emot.

Igår var det incheckning av utrustningen. Man får visa upp sin obligatoriska utrustning och bli godkänd av arrangören. Det kommer att vara minst en kontroll av utrustning längs banan och kontrollen vi gjorde i går är en slags service från arrangörerna så att man skall kunna få ett kvitto på att det man har tänkt ta med sig också kommer att bli godkänt vid en kontroll under loppet. Säcken blir naturligtvis inte förselgad efter kontrollen så det finns fortfarande tid att ombestämma sig när det gäller hur mycket kläder man vill ha med sig. Förra året hade jag på mig alla kläder vid flera tillfällen så det finns inte så mycket marginal i minimumpackningen. Nu flaggas det för minusgrader och stark vind. Då är man inte så tuff i lycra efter en stund.

Jag gick en sväng på Salon UTMB igår. Det är en stor utomhusmässa där företagen visar upp och säljer sina produkter. Kul att se och känna stämningen. Mycket förväntan nu.

Igår kom Jonas Buud hit och idag kommer Erik Jurander. Jörgen Johansson har varit på hyttetur med sin pappa och kommer också ner till stan under dagen. Intressanta perspektiv. Jag har chans att förbättra min tid med flera timmar från förra året. Erik kan göra ett riktigt bra resultat och Jonas har chans att vinna tävlingen och i så fall på nästan halva min tid.

2 reaktioner till “Dagen före starten”

  1. Grisväder med regn,snö och lera passar ju dig bra. Är otroligt avundsjuk på er som är där. Ska följa er på webben. Så på med pannbenet och lycka till.

    /Katter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.