TDG vs UTMB

Efter att ha följt TDG banan på google earth så infinner sig en sugande känsla i magen. Försöker förstå längd och stigning. Jag roade mig med att visa både UTMB banan och TDG banan på samma gång och inser då att man även ser Geneve….det blir lite skala på det hela. TDG avslutas med en sträcka som är gemensam med UTMB, från Bonatti ner till Courmayeur. När man springer den sträckan på UTMB så är det åt andra hållet och man har precis passerat halvvägs. Gissningsvis kommer vi att vara aningens tröttare när vi passerar här på TDG. Hujedamej.

Igår var planen att springa långapass med Jerry, från Hindås till Skatås. Allt var planerat utom att jag inte ännu hade ersättare för min jour på räddningstjänsten. Och det visade sig att jag inte kunde hitta någon som ersatte mig. Besviken och lite sur fick vi blåsa av turen. Senare på dagen fick jag dock till ett hejdundrans snabbt pass med Robert som fullständigt körde skiten ur mig. Jag är verkligen inte preppad för att springa snabbt, vilket Robert är nu. Men det är kul att springa på lite. Tack Robert för finfin draghjälp.

På natten mellan onsdag och torsdag planerar jag och Robert att ”riva av Hyssnaleden”. Planen är att starta kl halv 10 på kvällen och vara klara vid 2-rycket. Det blir ”skoj”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.