Smoke ’em if you got ’em

Med precis en vecka kvar till tävling kan jag konstatera att jag har tillräckligt med träning för att kunna springa och ha kul men inte för att kunna prestera något speciellt. Men att kunna springa och känna att det är kul är värt så mycket. Igår fick jag en lugn tur runt delsjöarna och ikväll en dito i hemmaskogen. Trevligt sällskap med mycket snack gjorde båda turerna trevligare än jobbiga. Man kan blir glad på många sätt.

Jag längtar lite till mer och framför allt hårdare träning men är samtidigt tacksamt nöjd med den mängd och kvalité jag har haft nu. Tillräckligt mycket träning för att jag skall må riktigt bra. Jag tror gränsen går vid 4 löppass i veckan. Mindre än det påverkar mitt humör negativt.

Min plan för tävlingen om en vecka? Drygt 82km på delvis kuperad och teknisk stig. Insprängda bitar av mer lättlöpt karaktär. Möjligen kyla och eller nederbörd. Det blir tufft men kul. Blir vädret dåligt brukar det gynna mig starkt. Jag måste starta betydligt lugnare än för ett år sedan. Dels är jag inte lika bra tränad och så är tävlingen en bit längre. Bara att lägga på ett kol från Sisjön och in mot Slottskogsvallen om man kan. Smoke ’em if you got ’em

Jag har sprungit en del i Hoka Stinson Trail det sista och eventuellt tävlar jag i dessa. Jag har inte riktigt vant mig vid känslan ännu men fötterna gillar dem verkligen. Om det blir isigt blir det så klart IceBug.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.