Kontinuitet

Det låter enkelt. Gör det du vet är bra för dig med jämna och lagom korta mellanrum. För mig är dessa hörnstenar: träna minst varannan dag, inte äta sånt som min kropp inte tål/behöver och sova tillräckligt.

Om jag lyckas med dessa så mår jag enormt mycket bättre än om jag misslyckas. Som en meta-örfil svider även vetskapen om detta rejält när jag misslyckas. Man kan säga att jag har ganska god kontinuitet på att misslyckas med att vara konsekvent med mina hörnstenar.

Vi har nu ett nytt barn och med en 3 månader gammal kille i familjen blir man inte sysslolös. Att spendera tid men honom ger så enormt mycket glädje och att fokusera på egen fysisk form hamnar naturligtvis en bit ned på prioriteringslistan. När något så viktigt och roligt som löpningen åker ned på min lista – då är det något riktigt kul i listans topp.

Just nu väntar jag besked från min årskontroll för återfall av cancer och det känns svårt att planera träning/tävling innan det beskedet kommer. Men under den blöt-tunga filten gror ändå tankar på utmaning och äventyr i löparskorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.