Form

Idag sprang jag en stund på löpbandet på Friskis och passade på att filma steget. Nej jag övar inte på utförslöpning, det var kameran som stod mer snett än vad jag insåg. Tempot är 4 min/km. Jag har svårt att avgöra om jag landar på hälen eller inte. Det känns absolut inte som om jag landar på hälen…men ser ut som det.

4 reaktioner till “Form”

 1. Hej Johan, var detta iPhone eller Nikon? Kul att se ditt steg. Jag filmade Mias cykeltramp för ett tag sedan 🙂

  /Martin

  1. Det var Canon kompaktkamera. Egentligen hade jag tänkt springa med både Icebug och Trailglove också för att se om steget ser annorlunda ut med dem. Det får bli en annan gång…

 2. Hej!

  Vad roligt att se. Jag funderar på precis samma sak. Tror att jag nuddar marken m hälen först men kroppstyngden belastar inte foten förrän hålfoten är rakt under en… Tanke!

  Tack för en trevlig och lyckad paddeltur o inspirerande blogg! 🙂

  //J

 3. @jenna

  Att springa med relativt tunn sula som dessutom inte har för stor ”heel to toe drop” dvs sultjockleken är samma eller ungefär samma under hälen som under främre trampdynan, har förändrat min löpteknik enormt positivt. Detta gäller även om jag byter tillbaka till skor som är mer uppbyggda. Så som jag ser det fostrar tunna skor till en ekonomisk och skonsam löpteknik som även fungerar i lite tjockare skor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.